Tävlingar inom Formel 1 går av stapeln världen över under en säsong. Från Nordamerika till Europa, Mellanöstern, Asien och Australien. Som inbiten motorsportsfantast är det rekommenderat att du åker och tittar på en tävling på plats. Det är en magisk upplevelse, vare sig du är en inbiten supporter eller inte.

Eftersom det kan vara väldigt dyrt att åka långväga för att titta på en tävling, kanske det vore en bättre idé att åka till ett lopp i Europa. Resekostnaderna blir lägre och du behöver inte planera in och ta lång semester för dina resdagar.

Ett klassiskt lopp inom Formel 1 är det som går av stapeln i Italien nära staden Monza. Loppet har funnits med sedan 1921 och är helt klart värt att besöka. Du kan antingen ta bilen, tåget eller flyget till Italien för att titta på loppet.

Ta hjälp av proffsen

Du kan få hjälp online med allt från resor och boende till biljetter för båda dagarna. Det kan bli billigare att boka in ett helt paket istället för att boka saker på egen hand. Jämför olika priser och se vilket som blir billigast, innan du väljer vad du ska göra.